Hoppa till sidans innehåll
Foto: Picasa

Årsmöte på Kinnevallen

23 FEB 2016 21:09
På tisdagskvällen hölls årsmöte och ca 20 medlemmar fick höra klubbens verksamhetsberättelser från föreningen, senior och ungdomslag, klassfotbollen och damklubben det hölls också sedvanliga val till olika ansvarsområden.
  • Skapad: 23 FEB 2016 21:09

Styrelsen för 2016 har iår tre nyledamöter, till ordinarie ledamöter är Magnus Holgersson och Tage Lugn valda och som ersättare Håkan Johansson. Övriga valda för 2016 är PeO Alnemar, Hampus Adamsson, Therese Nyman och Sara Svensson. Det finns en vakant plats i styrelsen.

 

Årsmötet beslutade följande:

2017 års medlemsavgifter är oförändrade och följer 2016 års avgifter. 170:- vuxen, 100:- barn och för familj 350:-. From 17 år betalas vuxen och spelaravgift.

Årskort kommer att säljas för 300:- som gäller för både dam o herrlagens hemmamatcher 2016. Korten säljs av Lars Ström och i inträdet vid de första hemmamatcherna.

Ett förslag om att man ska kunna köpa sig fri från att sälja lotter kommer att provas under 2016. Information kommer att tas fram och delas ut till alla spelare under nästa vecka.

Fiber kommer under våren att installeras i George 

 

Utmärkelser och Avtackningar

För ett stort engagemang och jobb i klubben fick Elisabeth Assarsson, Kristina Bertilsson, Sara Svensson och Lisbeth Hedberg  i år mottaga Kinne-Vedums IF mycket fina klubbhanduk

 

Magnus Holgersson, Tage Lugn och Håkan Johansson hälsades välkommna till styrelsen och fick mottaga Kinne-Vedums IF klubbnål.

 

Lisbeth Hedberg avtackades efter 35 år i styrelsen och för att inte sakna styrelsen allt för mycket överlämnades ett fotografi att titta på om abstinensen blir för stor. 

 

Lisbet HedbergHåkan J, Tage L, Magnus HElisabeth Assarsson

Skribent: Ulla-Britt Alnemar
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Kinne-Vedums IF - Fotboll
Kinnevallen, Kinne-Vedum
53397 Götene

Kontakt:
Tel: 051153225
E-post: This is a mailto link

Se all info